Meteen naar de inhoud

LOGO/HUISSTIJL

Je logo is één van de eerste dingen die potentiële klanten van jouw bedrijf zien. Ik help je graag mee in het creatieve denkproces en zorg ervoor dat jouw logo de identiteit van je bedrijf uitstraalt. Ik ben er voor gevestigde organisaties, maar ook voor de gepassioneerde startende ondernemer.

Wil je een stapje verder? Een huisstijl is meer dan alleen een logo. Het bestaat uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor herkenbaarheid van jouw onderneming.

Vervolg: denk aan visitekaartjes, flyers, advertenties, website ontwerp etc.

DRUKWERK

Voor de ondernemers die geen zin meer hebben om hun tijd te verdoen met Canva, ik ben er voor jullie. Jij bent ondernemer en je hoeft je niet meer druk te maken over de grafische vormgeving van jouw brochures, flyers, posters, roll-up banners, nieuwsbrieven etc.

Indien gewenst verzorg ik naast het ontwerp, ook het drukken. Ik adviseer welk papiersoort je het beste kunt kiezen bij jouw doel en zorg ervoor dat alles netjes bij je wordt afgeleverd.

Liever zelf laten drukken? De ontwerpen maak ik technisch gereed voor de drukker.

SIGNING

Signing is in feite niets anders dan visuele communicatie. Fysieke, offline communicatie.
Denk bijvoorbeeld aan spandoeken, vlaggen of simpelweg borden langs het voetbalveld met het logo van je bedrijf.

Het kan ook kleiner en verfijnder zijn. Binnenreclame in de vorm van muurprints, glasdecoratie of zelfs een naambordje op de deur dragen ook bij aan de visuele communicatie en de identiteit van je bedrijf!

Op basis van mijn kennis van de nieuwste materialen en de laatste trends, heb ik voor jouw kale witte kantoormuren een doordachte oplossing. Wil jij je kantoor(pand) upgraden naar een fris interieur? Ik help je van concept tot en met uitvoering!

MAATWERK KAARTEN

Kindje geboren, trouwen, verhuisd of een groot feest? Dat vraagt om een bijzonder kaartje! Ook is veel mogelijk als het gaat om rouwdrukwerk. Ik ben er voor jou als je klaar bent met standaard ontwerp templates. Ik schenk veel aandacht aan persoonlijk contact en samen een band opbouwen.

Samen brainstormen we over een uniek en passend ontwerp. Als papier- en drukwerk lover adviseer ik je bij het kiezen van het juiste papier, drukmethodes, enveloppen en zorg ik dat alles netjes bij je wordt afgeleverd.

Ik werk samen met lokale drukkers waar kwaliteit voorop staat. De drukkosten zijn afhankelijk van de papiersoort, formaat, oplage en afwerking zoals b.v. diepdruk of foliedruk.

Maak het helemaal af! Denk aan sluitzegels, touwtjes, labels etc. voor de finishing touch.

IETS ANDERS IN GEDACHTEN?

Je vindt hier een indicatie van mijn diensten. Elke opdracht is anders en vraagt om maatwerk. Ik start daarom graag met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken. Op basis daarvan ontvang je een vrijblijvende offerte.

Het resultaat na een intensieve samenwerking met mij? Een eigentijds en persoonlijk ontwerp waarmee je wilt pronken!

info@kyra-ontwerpt.nl | +31 (0) 6 27 336 775
Limbricht, Nederland  |  

© 2023 | All Rights Reserved